Facebookmobil UygulamalarYenilikler

Facebook'un etkinlikleriniz hakkında bildikleri her şeyi nasıl silebilirsiniz?

Diğer web sitelerindeki ve uygulamalardaki Facebook bağlantılarının geçmişini silme

Facebook kullanıcısıysanız, muhtemelen bir kez bir sitede veya Facebook hesabınızı kullanarak bir uygulamada oturum açmayı seçmediniz. Tüm web sitelerinde ve tüm uygulamalarda kullanıcıları kolaylaştırmaktan daha uygun bir yöntemdir. Facebook ile bir uygulamaya veya bir web sitesine bağlanmak, teorik olarak hissetmediğiniz bazı maliyetlerle gelir, ancak var olurlar. Bir web sitesinde veya bir uygulamada Facebook ile bağlanmayı seçtiğimizde, Facebook şirketi ilgi alanımızın ne olduğunu bilecek ve üçüncü taraf uygulamalarımızla olan bağlantılarımıza göre reklam ve makaleler sunacaktır.

Geçen yıl, Facebook, kullanıcıların üçüncü taraf web siteleri ve uygulamalarıyla tüm Facebook hesap geçmişlerini silmelerine izin vermek zorunda kaldı. Şirket bunun 2018'den olacağını açıklasa da, sadece şimdi, 2020'nin başında, kullanıcılar bu seçeneğe sahip.
İnternet tarayıcısındaki (Chrome, Firefox, Safari. Opera vb.) Çerezlere ve önbelleklere benzer.
İçin en son Facebook uygulama güncellemesinde android ve iOS, Facebook kullanıcının bu geçmişi silme olasılığını tanıttı.

Web siteleri ve uygulamalarla Facebook hesabı etkileşiminin geçmişi nasıl silinir?

En basit olan mobil uygulama için android veya iOS. Her şeyden önce, Facebook uygulamasının en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun.

1. Ayarlar ve Gizlilik
2. Ayarlar
3. Facebook Dışı Etkinlik
4. Geçmişi Temizle

Bu adımdan sonra, üçüncü taraflarla etkileşimin tüm geçmişi silinir, ancak kimlik doğrulama için Facebook hesabınızı kullandığınız bazı web siteleri ve uygulamalardan sonra sizi doğrulamanın mümkün olabileceğini unutmayın.

Bu işlem Facebook'ta arama geçmişini silmeyin veya diğer uygulama tercihleri. Kesinlikle Facebook'un üçüncü taraflarla etkileşimini ifade eder.

Etiketler

Yorum bırak

Başa dön düğmeye
Kapanış